sanal gezgin
MemurİşçiPersonelKamuMaaşMaaşlarıPersonel Alımı

İŞKUR Ambulans Şoförü Alımı 2022 – Başvuru Sayfası ve Şartları

İŞKUR Ambulans Şoförü Alımı 2022 – Başvuru Sayfası ve Şartları

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlarda özel hastaneler kendi bünyelerinde istihdam edilmek üzere en az lise mezunu ambulans şoförü alımı yapılacaktır. İŞKUR üzerinden yayınlanan ambulans şoförü alımı için adaylarda adayların en az lise mezunu olması yanı sıra sürücü belgesi ve mesleği itibariyle gerekli belgelere sahip olmaları yeterli olacaktır. Sizler için İŞKUR üzerinden yaptığımız araştırmada  mayıs 2022 itibariyle ambulans şoförü alımı için Gisbir hastanesi ilan yayınlamıştır.

Ambulans Şoförü Alımı 2022

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanda TEGAŞ tersaneler gemi inş. sağ. tur. Ve inş. Hiz. AŞ (GİSBİR HASTANESİ) kendi bünyesinde istihdam etmek üzere iki (2) ambulans şoförü alımı yapılacağına yer verilmiştir. GİSBİR hastanesi Ambulans şoförü alımı için yayınladığı ilanda ”İstanbul Anadolu yakası Tuzla’da faaliyet gösteren özel hastanesi bünyesinde çalışmak üzere tercihen Ümraniye bölgesinde ikamet eden tecrübeli ve ilk yardım sertifikası bulunan AMBULANS ŞOFÖRÜalımı yapılacaktır” açıklamasına yer vermiştir. Ambulans şoförü alımı için adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapmaları istenmektedir.

Ambulans Şoförü Alımı 2022

Bu gönderiye oy verin!
Yorumlar

  1. Adem dedi ki:

    Ambulans şoförü olmak istiyorum src 2 src 4 psikoteknik ambulans şoförü sertifikası ileri sürüş sertifikası ilkyardım sertifikası güvenli sürüş tekniği sertifikası sağlık ve hijyen sertifikası sağlık raporu. E sınıfı ehliyetim 15 adet sertifikam var nasil ambulans şoförü olabilirim yardımcı olurmusunuz

  2. Nurullah dedi ki:

    Merhabalar izmir de oturuyom yaşım 34 ambulans sürücü belgem var adres bilgisi var taksi şöförlügü yaptım ileri sürüş yeteneğim var işime titiz bir şekilde inş başlarım.

  3. İbrahim dedi ki:

    Gerekli belgelerim var